Lõherullid värske kurgiga 2018-01-09T16:31:25+00:00

LÕHERULLID VÄRSKE KURGIGA

Vaja läheb:
värske pikk kurk 1 tk
toorjuustu 150 g
lõhemarja 50 g
kuumsuitsu lõhe 100 g
soola ja sidrunipipart
sidrun 1/2
tilli

Tee nii:
Viiluta kurgiribad (juustunoa või kartulikoorimisnoaga) ja keera need rulli. Tükelda suitsulõhe ja sega see toasooja toorjuustuga. Maitsesta segu soola ja pipraga ning hakitud tilliga. Lisa värskelt pressitud sidrunimahl. Saadud segu pane tordipritsi sisse ja pritsi segu kurgirullidesse. Rullide peale aseta teelusikaga lõhemari ning kaunista soovi korral väikeste tillioksakestega.
Nüüd võid rullid kohe lauale asetada. Mõnus mahe eelroog sobib hästi kuiva valge veiniga.